Õpinguid on alustanud UUS tulevaste personaaltreenerite grupp!

IMG-7515.JPG

Eile alustas enda õpinguid personaaltreeneri teekonnal uus grupp. Oleme äärmiselt õnnelikud, et taaskord huvi enda harimise osas on olnud nii võrd suur! Tegemist on siin kohal juba teise IPT Eesti grupiga ning oleme väga põnevil kõigi teekonna toetamisest!

IPT kursus - millega on täpsemalt tegu?

IntensivePT koolitusprogramm on juba 8-aastase taustaga. Algselt keskenduti Rootsi turule, kuid sellest aastast liiguti ka Eestisse. Tegemist on hetkel kohalikul tasandil ainukese kaugõppe vormis personaaltreeneri koolitusprogrammiga. Tänapäeva elutempo on meeletult kiire, mistõttu lihtne ning mugav kättesaadavus ja mõistlik ajakasutus on inimestel väga oluline.

Teoreetiline osa omandatakse igapäevase õppena digitaalsel platvormil. Lektorid peavad loenguid ning toimub pidev suhtlus koolitusel osalejatega. Sul läheb vaja nutiseadet, arvutit ning tahet õppida! Asukoht ei ole oluline, mis tõttu meie eelneval koolitusel osalenud õpilaste taust oli väga erinev. Kes oli Tartus, kes Tallinnas ning isegi Taanis. Praktiline osa omandatakse juba reaalselt kohtudes ning koolitust läbides.

Täpsema sisuga saad lähemalt tutvuda ka SIIN!

Mis saab peale IntensivePT kursuse läbimist?

Koolitusprogramm lõppeb eksamiga. Sooritades see positiivselt omandatakse EuropeActive’i poolt tunnustatud sertifikaat (EQF Level 4), mis kannab tunnustatuse märki terves Euroopas. IPT kursuse puhul on tegu nii pedagoogiliselt kui teaduslikult koostatud koolitusprogrammiga. Läbinud personaaltreenerid on kompetentsed ning võimelised adekvaatselt hindama kliendi tervislikku seisundit, koostama treeningprogramme, jälgima arengut ning kohendama tegevusplaani vastavalt kliendile.

Personaaltreeneri amet nõuab pidevat enesetäiendust ning õppimine ei ole siin kohal kaugeltki läbi. Tegu on elukestva protsessiga, küll aga koolituselt saadud teadmised ning oskused annavad sulle esimesed tiivad oma unistustega edasi liikumiseks. Töö personaaltreeneri ning tervisenõustajana spordiklubis, isiklike klientidega või e-keskkonnas võib olla just järgmine samm sulle! Meil on toetav grupp kogu koolituse vältel ning ka sellele järgneval perioodil, et kõik leiaksid endale sobiva edasise tee.

Kuidas saaksin samuti järgmise grupiga liituda?

Kui seekord jäid kursusel osalemisest ilma, siis ära heida meelt! Meie kodulehelt leiad alati jooksva info toimuvate kursuste kohta. Järgmine koolitus algab juba 4.veebruar, kuhu saad juba registreeruda! Kui see on miski, mis sind paelub, siis haara võimalusest kinni ning võta üks julge samm edasi. Meie kodulehelt leiad koolituskava ning sisu kohta kõik vajaliku info.

Kui sul on veel mingeid küsimusi, millele vastust ei leia, siis võta julgelt meiega ühendust info@intensivept.ee. Vastame Sulle esimesel võimalusel!

Siiralt Sinuga,
IntensivePT

Kirsti Vaikla