IntensivePT koolituse sisu - mida oodata?

_DSC7738.jpg

Oled huvitatud, kuid päris täpselt veel ei tea, millega tegu? Sooviksid saada personaaltreeneriks, kuid see samm tundub hirmutav? Selles postituses anname ülevaate teoreetilise ning praktilise osa, koolituse vormi ja kogu protsessi kohta.

Mida võib oodata teoreetilises osas?

Meile on oluline anda tulevastele personaaltreeneritele võimalikult suured teadmised sel alal tegutsemiseks. Nagu oleme maininud, siis ühtlasi teeme seda paindlikult andes võimaluse rohkematele inimestele asukohast sõltumata. Keskendume kaugõppevormile, kus teoreetilised loengud leiavad aset kahe nädala vältel esmaspäevas-reedeni kella 17-21 vahel. Reaalajas toimuvate loengute ajal toimub pidev suhtlus lektori ning õpilaste vahel. Arutletakse teemat sügavuti, toimub diskussioon, et tagada tugev arusaam teemast.

Kõiki loenguid on loomulikult võimalik ka järgi vaadata juhul kui ei ole võimalik antud loengust osa võtta. Siiski soovitame kõikidest loengutest aegsasti osa võtta. Teooriat maht on suur ning võetakse läbi kõik personaaltreeneri tööks olulised teemat. Anatoomia, füsioloogia, treeningõpe, biomehaanika, neurokeemia, vigastused, ülekoormus, toitumine, toidulisandid …

Valdkond on lai - kõike selleks, et pakkuda täielikku arusaama protsessidest, mis inimkehas toimuvad ning on omavahel seotud

Kuidas näeb välja praktiline osa?

IntensivePT Eesti praktiline osa toimub erinevalt teooriast loomulikult füüsilises keskkonnas. Pika nädalavahetuse jooksul vüetakse läbi mitmed erinevad teema. Meie treenerid juhendavad koolitusel osalejaid harjutuste läbiviimise ja praktiliste liigutuste osas. Võetakse läbi baasharjutused ja -liikumised. Ohutu algus- ja lõpetamispunkti leidmine liikumismomentides. Tasakaalupunkti hoidmine ja arendamine. Neid harjutusi läbime samuti mitmete vahendite abil - sangpommid, hantlid, kangid.

Õpime alustalasid, kuidas harjutuste tehnikat korrektselt sooritada, kuidas vahendeid käsitleda. Kuidas lihaseid soojendada, treenida liikuvust, jälgida protsessi. Samuti on teemaks võimlemine ning liikuvus. Räägime kineetiliste ahelate alustaladest ning erinevate treening põhimõtete rakendusest ja kasutamisest.

Kas ka Sinul tekkis huvi?

Soovid registreeruda järgmisele koolitusele, mis toimub juba veebruaris?

Siiralt Sinuga,
IntensivePT

Kirsti Vaikla