Veebruaris alustab õpinguid UUS personaaltreenerite grupp

IMG-9408.JPG

IntensivePT Eesti kursust on läbinud juba 2 koolitusgruppi. Nii mõnedki tublid on eksamid edukalt läbinud ning omandanud personaaltreeneri kvalifikatsiooni. Mitmel on veel viimane lõplik teadmiste kontroll ees. Peagi on algamas järgmise grupi teekond!

Sinu võimalus personaaltreeneriks saada algab juba peagi

Uuel aastal uue hooga ning samamoodi ka IntensivePT personaaltreenerite koolitusprogrammiga. Järgmine grupp alustab juba 4.veebruaril. Ees ootab põhjalik teoreetiline osa ning loengud lektorite ja oma ala asjatundjate poolt. Peale intensiivset loenguperioodi on ees ootamas iseseisev töö. Seejärel juba praktiline osa ning järgneb eksamiperiood. Pühendumus ning sügav huvi viib kindlasti koolituse edukalt läbimisele.

Mis saab peale koolitust?

Programmi eduka läbimise tulemusena omandatakse Europe Active EQF Level 4 personaaltreeneri litsents. Tegemist on rahvusvaheliselt tunnustatud litsentsiga, mis lubab Sul treenerina töötada ka väljaspool Eestit. Kõik personaaltreenerid lisatakse ka EREPS registrisse, mis on rahvusvaheline personaaltreenerite andmebaas Euroopas. Sinu valikuteks on kas töötada Eestis või välismaal. Töötada spordiklubis, olla online-nõustaja, ettevõtte või spordimeeskonna treener, olla juhendaja või grupitreener. Kõik oleneb Sinu eesmärkidest ning valmidusest end harida.


Küsimuste korral vastame Sulle meeleldi info@intensivept.ee.

Siiralt Sinuga,
IntensivePT

Kirsti Vaikla