Personaaltreenerite kursus, mis viib unistused ellu!

Eestis esimene omalaadne personaaltreenerite kursus IntensivePT Eesti on edukalt jõudmas oma teise grupiga lõpusirgele. Tegemist on kaugõppe vormis kursusega, mis tagab võimalikult suure paindlikkuse. Meie eesmärgiks on luua kõrgkvaliteediline personaaltreenerite koolituskursus, mida osaleja saab läbida endale sobival ajal sobivas kohas.

Meie käe all on kooltuse edukalt läbinud juba mitmed tublid õpilased

Tänu sellele oleme suutnud edukalt õpetada mitmeid tublisid inimesi, kes on jõudnud enda õpingutega lõpule. Tegemist on rahvusvaheliselt tunnustatud koolitusprogrammiga, mis võimaldab teha personaaltreeneri tööd kogu maailmas. Terve koolituse vältel oleme enda tublisid tulevasi personaaltreenereid igati abistanud ning andnud neile piisava teadmiste ja töövahendite pagasi edukaks tööks.

Võime uhkusega öelda, et meie järgnevad õpilased on näinud suurt vaeva ning  on edukalt omandanud personaaltreeneri litsentsi Europe Active EQF Level 4.

Ingmar Loo, Mari-Liis Väli, Birgit Kool, Kirsti Vaikla, Triin Päärmann, Priit Meier

Oleme otsustanud viia ellu unistusi - käimas on personaaltreeneri kursuse giveaway!

Kes ei ole veel märganud, siis käimas on tõeliselt elumuutev giveaway meie praeguse kursuse lõpu sirgel oleva Merili Mägi Instagrami kontol. Kui sa tunned, et personaaltreenerlus võib olla miski just Sinule, siis võta kindlasti osa! Juhul kui tead kedagi, kes kindlasti peaks sellisest võimalusest kinni haarama, siis anna talle sellest märku.

Loosi läheb IntensivePT Eesti personaaltreeneri kursus väärtuses 1980€. Lisaks oleme käed löönud Boost Yourselfiga, kus õnnelik saab ambassadoriks ning GYM! Eesti, kus võitja saab aastase külastusõiguse. Selle kõige juures veel mentorlus Merili poolt!

Kas ka Sina tahad enda unistused ellu viia? Ootad juba järgmist kursust? Leiad info meie SIIT, kus on Sul võimalus registreeruda juba veebruaris toimuvale kursusele!


Siiralt Sinuga,
IntensivePT

Kirsti Vaikla