See on Sinu võimalus!

IMG-0218.JPG

Uus aasta toob endaga kaasa taas väljakutsed nii vanas kui uues kuues. Seda ühtlasi ka meie koolitusprogrammis, kus kätte hakkab jõudma selle aasta esimene!

Kuidas on meie kursustel seni läinud?

Võime uhkusega öelda, et möödas on juba kaks väga edukat personaaltreenerite koolitust. Omandatud on sügavad teadmised inimkehaga toimuvatest protsessidest ning treeningutest. Kõik vajalik ja oluline edukaks ning ohutuks personaaltreeneri tööks. Saame ka juba öelda, et mõned meie esimese kursuse lõpetanud töötavad igapäevaselt personaaltreeneritena. Kuid nendest pikemalt juttu juba peagi!

Just Sinule mõeldud - paindlik ning kättesaadav

Elutempo on kiire ning ega see aeglasemaks ei jää. Vabandusi on tihti kerge leida, küll aga tahaks nii palju korda saada. Sind paelub inimeste tervis ning treeningmaastik? Oled unistanud saada personaaltreeneriks, kuid kunagi ei ole see piisavalt kättesaadav ja mugav? Teame väga hästi, kust sa tuled. Nii mõnigi lõpetanu on selle murega silmitsi olnud. IntensivePT kursuse näol on tegemist esimese omalaadse kaugõppe vormis koolitusega. Vaja läheb Sul nutiseadet ning tahet õppida!

Tee ise oma tulevik. Tule aita parandada teiste tulevikku!

Loengud toimuvad reaalajas ning Sina saad kõikidele oma küsimustele vastused. Õpid inimkeha ning selles toimuvaid protsesse paremini tundma. Baasharjutused, korrektne tehnika, kavade ülesehitus ning põhimõtted on kõigest ühed temaatikad, mis kindlasti on kaetud. Sinu võimalus end harida ja õppida. Inimeste elustiil on kahjuks muutumas aina istuvamaks seega Sinu panus parandada teiste tulevikku ja tervist oleks meeletu!

Järgmine koolitus juba VEEBRUARI alguses!

Vastame meeleldi Sinu tekkinud küsimustele - kirjuta info@intensivept.ee !


Siiralt Sinuga,
IntensivePT

Kirsti Vaikla