5 põhjust, miks valida endale personaaltreener

IMG-0767.JPG

Kindlasti see küsimus on kimbutanud enamikke jõusaali külastajaid. Kas ma vajaksin abi kelleltki targemalt? Mida ma sealt saaksin ning miks valida endale personaaltreener? Küll aga tasub seda võtta kui investeeringut iseenda tervisesse.


1. Konkreetsemad eesmärgid just Sinust lähtuvalt

Paljud, kes seavad oma sammud treeningute poole, teevad seda tegelikult pisut sihitult. Enne treenima hakkamist on oluline paika panna eesmärgid. Siht, kuhu poole püüelda. Teekond ja areng, millel püsida ning kuhugi välja jõuda. Saavutatav tulemus oleneb vägagi seatud eesmärkidest. Mida detailsem ning planeeritum, seda parem ja mõõdetavam on lõpp-tulemus. Treener aitab Sul neid eesmärke seada ning on abiks nende saavutamisel.


2. Su teadmistepagas saab vajalikku täiendust

Eesmärke on palju lihtsam saavutada, kui Sa tead, mida milleks teha? Selleks, et sa ei ujuks teadmatuses ringi on vaja pisut silmaringi treeningute valdkonnas laiendada. Mis lähenemine sobib just konkreetselt Sinu eesmärkidega kokku? Personaaltreener aitab Sind selles kõiges harida. Tema tööks on lisaks Sinu motiveerimisele ja treenimisele ühtlasi tõsta Sinu teadlikkust harjutustest, tehnikast ning tervislikust eluviisist.

3. Vähem ohtu vigastuste tekkimisele

Tulenevalt kahest eelnevast punktist on nende puudumisel vigastused kerged tulema. Harjutuste vale tehnika ning eesmärgitu tegutsemine võib tihti viia suurema ohutegurini treeningsaalis. Personaaltreeneri abiga saad Sina seda vältida! Õige tehnika, just Sinule koostatud treeningkava ning pidev treeneri tugi saalis harjutusi sooritades. Selleks, et vältida ning vähendada vigastuste tekkimise võimalust.


4. Rohkem tähelepanu just konkreetselt Sinu vajadustele ja soovidele

Me kõik oleme individuaalsed ning samuti on seda meie füüsiline alguspunkt. Kunagised eelnevad vigastused, hetkene tervis, eesmärgid ja sellest tulenevalt kogu tegevuskava. Iga inimene vajab personaalset lähenemist, mis tõttu aitab personaaltreener Sul sellest kindlasti rohkem aru saada. Samuti aitab Sul seda kõike kindlasti jooksvalt korrigeerida ning abistada. Ehk mingi konkreetne harjutus või lähenemine siiski ei sobi Sulle? Pole hullu, sest personaaltreener võtab Sinu soove ning enesetunnet igati arvesse. Hoida tervist, vähendada ohtu, suurendada eesmärkide saavutamise poole liikumist ning hoida tegevust motiveerivana.


5. Personaaltreener paneb Sind rohkem pingutama ja end ületama

Me kõik vajame aeg-ajalt väikest lüket. Seda eriti treeningsaalis ning tihti just alustades, kus harjumuste püsima jäämine võtab tublilt aega ning tegutsemistahet. Kui Sul kaob motivatsioon, jääd kuidagi lihtsalt oma tegemistega platoole, siis personaaltreener on Sind edasi viimas. Uued ja väljakutsuvad võimalused end ületada. Teine hingamine treeningrutiinis või eesmärkides. Selleks, et Sina areneksid ikka edasi.

Personaaltreeneri abi on igati kasulik investeering endasse. Saavuta eesmärgid palju tulemuslikult ning juuruta need sisse just Sinust lähtuvalt ning jätkusuutlikult koos treeneriga. Keegi, kes on Sinu jaoks olemas!


Siiralt Sinuga,
IntensivePT

Kirsti Vaikla