Kuidas tavapärasest varem ärkamine võib muuta Sinu elu

IMG-1556.JPG

Oled kindlasti kuulnud palju jutte, kus räägitakse varakult ärkamise kasuteguritest. Olgu see mõne jaoks 5.30, teise jaoks ideaalne aeg kell 6-7, kuid mitte kell 12 päeval. Mõtled, et see on järgmine taoline artikkel? Võib-olla, kuid oleneb, kuidas Sina oled nõus seda infot vastu võtma. Kõige raskem on taolise raske harjumusega algust teha. Küll aga mõeldes, mida sa sellest võiksid lõigata on igati proovimist väärt!


Tõeline lisatundide võit Sinu päevas ja elus

Nii lihtsalt nagu see kõlab, seda ka on. Mõtle sellele, palju sa oled nõus enda elust, päevast maha magama? Loomulikult ära saa meist valesti aru - kvaliteetne uni on igati oluline ning vajalik meie eksistentsiks. Küll aga on reaalsel vajadusel ning laiskusel vahe. Kui kuulata ning lugeda, mida ühed edukamad mõjuvõimsamad inimesed maailmas räägivad, siis varakult ärkamine on üks nende kõigi ühine tunnusjoon. Need lisatunnid enda elu edasi viimiseks. Eriti kui sa ei ole veel sinna jõudnud, kus tahaksid olla. Uus karjäär, harida end, jõuda oma tervisega paremasse olukorda. Kõik, mida saaksid saavutada paari lisa tunniga päevas.


Järjepidevus enda tervise ning treeningute suhtes

Kes meist ei tahaks olla terve ja tugev? Enamus inimese proovivad selle poole püüelda ning saada paremasse füüsilisse kui ka mentaalsesse vormi. Tuua oma tervis prioriteetide listis kõrgemale. Küll aga on raske seda saavutada ning olla nende eesmärkide suhtes järjepidev. Pärast pikka ning rasket päeva on enamusel meist meeletult raske vedada oma jalad treeningsaali poole. Motivatsiooni pole, oleme võtnud endasse kõik päeva emotsioonid ning me oleme väsinud. Samas oleks just ideaalne hetk hingetõmbeks ning puhkuseks. Siiski on raske end viia sellesse mõttemaailma. Võta hommikul see lisa tunnike, ärka pisut varem. Mine tee oma trenn enne muude päevatoimetuste ning emotsioonide kuhjumist. Saad terveks päevaks mõnusa enesetunde ning vajaliku mõtteselguse.


Tegemist on Sinu parimate loovuse tundidega päevas

Inimesed on taaskord erinevad, kuid paljud meist nagu mainitud on päeva lõpuks kõigest toimunust üpris kurnatud. Teeksime pigem asju, mis nõuavad vähe pingutust ning ei ole niivõrd produktiivsed. Lihtsalt olla. Hommikul üles ärgates oleme kõige värskemad terve päeva vältel. Informatsioon ning emotsioonid, mis me endasse esimese 30 minuti jooksul päevas võtame, kujundavad terve meie päeva. Me ei ole täis teiste emotsioone ning mõtteid. Kasuta seda aega millegi tõelise imelise jaoks ning Sa näed tulemusi!


Tegemist on alguses raske rutiiniga, millesse sisse murda. Eriti kui oled tõeliselt hiline ärkaja, kes alati tormab tööle/kooli kõige viimasel minutil. Tee muudatus tasapisi. Proovi näiteks ärgata homme 15 minutit varem - juba oled võitnud enda päeva juurde olulised lisaminutid.


Proovi ning Sa ei kahetse!


Siiralt Sinuga,
IntensivePT

Kirsti Vaikla