Tulevaste personaaltreenerite grupi teekond on jõudnud eksamiperioodi

IMG-8630.JPG

Mõned nädalad tagasi alustas personaaltreeneri õpingute teekonda uus grupp. Nüüdseks on möödas intensiivne loengute periood ning praktiline nädalavahetus. Ees on ootamas proovile panek ning eksamiperiood.

Loengute vältel omandatakse sügavad teadmised edukaks personaaltreeneri tööks

Tegemist on intensiivse kursusega, kus teoreetiline osa toimub digitaalsel platvormil. Loengud toimuvad reaalajas, kus toimub aktiivne suhtlus osalejate ning loengupidajate vahel. Alati on võimalus loenguid järgi vaadata ning enne eksamit end täiendada. Materjalid on kättesaadavad ka peale eksamit meie koolituse läbinutele.

Meie grupp sai sügavad teadmised anatoomiast ning füsioloogiast. Läbi sai võetud lihaste algus-ning kinnituskohad, funktsioonid, mehaanilised ja bioloogilised funktsioonid. Baasliikumine ning biomehaanika. Füsioloogilised teadmised, biokeemia ning toitumine.  Suurt rõhku sai loomulikult treeningõpe, kus õpitakse programmide koostamise põhimõtteid, liikumiste erinevusi ning erinevaid viise, kuidas kliendile personaalselt läheneda. Koolitusest ei puudunud ka ülekoormusvigastused, eesmärkide seadmine ning töötamine persioaanltreenerina oma ala spetsialistide käest.

Pikk, kuid aktiivne nädalavahetus täis praktikat

Eelneval nädalavahetusel sai meie praegune grupp kokku Tallinn Crossfiti ruumides, kus leidis aset praktiline nädalavahetus. Päevad olid pikad ja väsitavad, kuid sära oli kõigi silmis näha. Teadmisi ammutati mobiilsusõppes, kinesioteipimises ning lõviosa esimesest päevast oli funktsionaalne liikumine ning baasharjutused.

Teisel praktilisel päeval võeti läbi olümpiatõstmise alustalad, kus tegelikult peitub samuti palju baasliikumisi, mida tuleb personaaltreeneril teada. Lisaks keharaskustega harjutused ja gümnastika. Päeva lõpetas töö sangpommidega.

Teadmiste kontroll ning koolituse kulminatsiooniks on eksamiperiood

Seega meie hetkene tulevaste personaaltreenerite grupp on jõudnud oma tegemistega eksamiperioodi. Kõik materjalid on peale loenguid nagu eelnevalt mainitud alati meie osalejatel kenasti kätte saadavad. Kursis tuleb olla materjalidega ning ka loengus lektori poolt räägituga.

Meie tiim ning kaas õppijad on kõik tohutult ühte hoidvad. Õpitakse siiski ühise eesmärgi nimel ning kõik küsimused ja mured enne eksamit saavad lahendatud! Kõike selleks, et meie tulevased personaaltreenerid saaksid kursuse edukalt läbitud ning asuksid oma teekonnale korraliku teadmiste pagasiga.

Seega kui Sina oled samuti huvitatud osalemast Intensive PT personaaltreeneri koolitusel, siis vaata lähemalt SIIT!

Juba uuel aastal veebruaris on alustamas järgmine grupp, kuhu on võimalik registreeruda. Kõik küsimused on alati oodatud info@intensivept.ee . Tule tee enda unistused teoks!

Siiralt Sinuga,
IntensivePT

KoolitusestKirsti Vaikla