Koolituse praktilised moodulid algavad taas juuni kuust

IntensivePT koolituse praktika

Hiljuti avalikustatud teadaandes otsustas Eesti Vabariigi valitsus taasavada jõusaalid seisuga 18 mai 2020. Küll aga seati grupi suuruse piiranguks kuni 10 inimest. See ei võimalda meil kahjuks koolituse praktilist osa antud tingimustel sooritada - grupi suurused on suuremad kui 10 osalejat ning koolitusasutusena on meie lektorite ning õpilaste ohutus esikohal.

Küll aga võimaldab valitsuse otsus lubada gruppe suuremad kui 10 inimest alates 1. juunist taasalustada koolituse praktiliste nädalavahetuste korraldamisega.

Kõikide õpilastega, kel koolituse praktiline osa on tänaseks veel sooritamata, võetakse ühendust ning võimaldatakse praktiline osa läbida juba juuni esimesel poolel.

Ees on ilus suvi ning loodame, et koolituse praktilise osa läbimisega saavad õpilased kindlustundega sooritada ka koolituse eksami.

Lisaküsimuste puhul koolituse praktilise osaga seoses palume võtta ühendust meiega e-maili teel info@intensivept.ee

Siiralt sinuga,
IntensivePT


IntensivePT koolitab personaaltreenereid Eestis, Rootsis, Soomes ja Islandil - pakkudes põhjalikke teadmisi personaaltreenerina töötamise ning oma personaaltreeneri brändi kasvatamise alustaladel.

Loe lisaks koolituse ajakava ning struktuuri kohta https://www.intensivept.ee/koolituste-plaan