IntensivePT personaaltreeneri koolitus on Eesti Olümpiakommitee poolt kinnitatud tasemekoolitus Tasemetele EKR 3 ja EKR 4

 

Meil on rõõm teatada, et alates sügisest 2023, on meie õppekava kinnitatud Kulturismi ja Fitnessi liidu erialase koolitusena tasemetele EKR 3 ja EKR 4.

See tähendab, et peale koolituse läbimist, on kõikidel lõpetajatel võimalik taodelda treeneri EKR kutset Eesti kutsestandardi tähenduses.

Selleks, et EKR kutset taodelda, tuleb lõpetajatel lisaks läbida Spordi üldainete koolitused, läbida esmaabi baaskoolitus ning sooritada kutseeksam spordialaliidu juures - kelleks on meie valdkonnas Eesti Kulturismi ja Fitnessi Liit.

EKR taseme taotlemise aluseks on võetud spordiseadus ning seal on kehtestatud järgmised tingimused:

EKR 3 taseme taotlemiseks:
* Vanus vähemalt 18 aastat
* Spordi üldained Tase 3
* Erialakoolitus (Selle alla kuulub ka IntensivePT personaaltreeneri koolitus)
* Esmaabi koolituse läbimine viimase 3 aasta jooksul - Selleks võib olla kas esmaabi baaskoolitus (16h) või esmaabi täiendkoolitus (6h)

EKR 4 taseme taotlemiseks:
*
Keskhariduse olemasolu
*
EKR Tase 3 olemasolu
* 1 aastane töökogemus EKR Tasemel 3
* Spordi üldained Tase 4
* Erialakoolitus (Selle alla kuulub ka IntensivePT personaaltreeneri koolitus)
* Esmaabi koolituse läbimine viimase 3 aasta jooksul

Kogu info EKR tasemekoolituse kohta ning toimuvate Spordi üldainete koolituste kohta on välja toodud sport.ee kodulehel: https://www.sport.ee/et/treenerid#ankur2

Siinkohal tuleb ka rõhutada, et IntensivePT koolitus on koostatud erialase eraldiseisva koolitusena. Seetõttu on meie koolituskava koostatud põhjalikult ning kõikehõlmavana.

Ülalmainitud tingimuste täitmine on vajalik EKR tasemete taotlemiseks peale koolituse lõpetamist.

IntensivePT koolituse läbimiseks ning lõpetamiseks ei ole vaja läbida lisaks spordi üldaineid või esmaabi baaskoolitust, kuna need teadmised on juba konkreetselt meie õppekavas seotud. Kõik lõpetajad saavad EuropeActive EQF Tase 4 tunnistuse ning kantakse rahvusvahelisse EREPS treenerite registrisse.


Mõnusat õppimist ja enese täiendamist :)

 
Indrek Reilson