IntensivePT personaaltreeneri koolituse teooria - Milleks valmis olla?

IntensivePT koolituste teoreetiline osa sisaldab mahukat õppekava

Varasemas postituses kirjutasime meie koolitusprogrammist ning kust me pärit oleme - Loe eelmist postitust SIIT!

Käesolevas postituses saab laialdasema ülevaate koolituse teoreetilise osa protsessi, sisu ning vormi kohta. Leiame, et iga personaaltreeneri pagasiks peaks kindlasti olema teoreetilised teadmised, mis lubaksid treeneril professionaalselt omal alal töötada. Teadmised, mis abistavad tulevikus just Sinu kliente. Seetõttu, olemegi välja töötanud teoreetilise kava punktid, mis aitavad Sul leida vastused küsimustele nagu "Millised lihased kinnituvad abaluude alla" ning "Kuidas parandada õlgade liikuvust". 

Teoreetilisest osast üldiselt

Nagu ülal kirjeldatud, siis paneme suurt rõhku teoreetilistele teadmistele, mis aitavad Teil edukalt personaaltreenerina töötada ning selles parim olla. IntensivePT koolituste teoreetiline osa ei leia aset umbses klassiruumis mitme kuu vältel. Selle asemel keskendume kaugõppe koolitusvormile ning võimaldame igal koolitusel osalejal valida tempo vastavalt oma enda ajakavale. 

Iga päev on erinev, täpselt nii on ka meie online- personaaltreenerite koolitustel. Õpime pidevalt midagi uut, et Teie teadmised sellest valdkonnast oleks konkurentsi võimelised - alates anatoomilistest ja füsioloogilistest teadmistest kuni toitumise, nõustamise ning turunduseni. 

 

 

Kõik seminarid salvestatakse

Teoreetilised koolitused leiavad aset kahe nädala vältel esmaspäevast-reedeni kella 17:00 ja 21:00 vahel. Et loengutes osaleda, avalikustame ligipääsulingi ja parooli ühises grupis. Loengu LIVE sessiooni ajal kirjeldab koolitaja koolitusteemat sügavuti ning koolitustel osalejad saavad kommenteerida ning küsimusi küsida, et tagada laialdane arusaam koolitusteemast. 

Kuigi soovitame kõigil koolitustel osalejatel kindlasti LIVE seminaril osaleda, ei tähenda see seda, et kui ajakava ei klapi, siis tuleb kogu koolitus uuesti sooritada. Kõik seminarid salvestatakse koos presentatsioonidega ning jagatakse ühise platvormi vahendusel (ligipääs platvormile saadetakse Teile e-maili teel). 

Ühine vestlusgrupp

Kuna koolitus on kaugõppes soovime kindlasti katta kõikvõimalikud küsimused loengute ajal. Küll aga võib tekkida olukordi, kus lisaküsimusi tekib just järelvaatamise ajal. Sellisel juhul saavad koolitusel osalejad kirjutada oma küsimused vestlusgruppi, kus koolitajad ning organiseerijad vastavad Teie küsimustele kogu koolituse vältel. Selline grupp on Teie isiklik tugigrupp, kus saame ühiselt kindlustada, et kõik pakilised küsimused saavad vastatud.

Eksamist täpsemalt

IntensivePT personaaltreenerite koolitusprogrammi eksam on koostatud kirjalikus vormis. Selleks, et koolitust edukalt läbida, eeldame et koolitusel osalejad omavad laialdasi teadmisi nii anatoomias, koolitusõppes kui ka koolituskava koostamisel. 
Eksami sooritamiseks on 5 tundi ning leiab aset kokkulepitud ajal peale praktilist koolitusprogrammi osa. 

Koolituseksami läbimiseks peab koolitusel osaleja teadma:

1. Erinevaid lihaste funktsioone ning nende kinnituskohti
2. Erinevaid amino happeid
3. Erinevate vigastuste nimetusi ning nende ravimeetodeid
4. Kuidas arvutada TDEE'd
5. Biomehaanilisi erinevuseid erinevate harjutuste vahel
6. Kliendi treeningkava koostamise põhitõdesid
7. Ning veel palju muud

Detailne eksamiks valmistumise plaan jagatakse koolitusel osalejatega koolituse käigus.

Faktid

  • Koolituse teoreetilise osa maht kokku: 40 tundi

  • Ajaliselt kestavad teoreetilised loengud 2 nädalat

  • Koolitused leiavad aset esmaspäevast-reedeni 17:00-21:00

  • Iga päev uus teema

  • Koolitusloengud salvestatakse ning neid saab järele vaadata

  • Täpne ajakava avalikustatakse hiljemalt kuu aega enne koolituse algust