Kuidas Sina oma eesmärgi suunas liigud?

Iga päev, iga hetk me liigume oma eesmärkide saavutamise suunas. Me tunneme rõõmu, mil kõik läheb plaanipäraselt. Kui aga meie plaanid ja ideaalid hakkavad välisfaktorite mõjul kokku varisema, hakkab ka meie motivatsioon kõikuma. 

Millega peaks arvestama, et oma eesmärgi suunas liikudes hoida motivatsiooni kõrgel ja järjepidevalt progresseeruda? 

Suhtumine

Sinu suhtumisest sõltub väga palju. Ole võitja IGA PÄEV, mitte ainult siis, kui lõppeesmärk on täielikult saavutatud. Tähista väiksemaid võite ja naudi oma progressi! Ära piitsuta end sellepärast, et liigud liiga aeglaselt, vaid kiida end selle eest, et liigud järjepidevalt! 

Saavutuste märkamine

Tänapäeva kiire elutempo juures ei pruugi me oma edusamme tähele panna. Me lülitame end ühelt teisele nii kiiresti ja nii tihti, et ei jõua märgata, kas mõni väiksem eesmärk sai vahepeal saavutatud või mitte. Päeva lõpus võta paar minutit aega ja vaata korraks tagasi: märka, mida oled päeva jooksul ära teinud!

Prioritiseerimine

Selleks, et asju teha efektiivselt, tuleb keskenduda vaid ühele tegevusele. Oled kindlasti kogenud, kuidas Su mõte hüppab siis, kui TO DO list on tegevusi täis ja aega napib. Sa püüad teha mitut asja korraga ja muretsed veel alustamata asjade pärast. Ühele asjale keskenduda enam mitte osates, kipume me oma aega kulutama mittetähtsatele tegevustele (kontrollime sõnumeid või skrollime uudiseid sotsiaalmeedias). Selline “hõivatus” tekitab aina rohkem stressi, sest nendele tegevustele kulub tihtipeale palju aega, samas aga ei saa ükski plaanitud asi valmis. 

Üks asi korraga! Nii jõuad kaugemale!


IntensivePT koolitab personaaltreenereid Eestis, Rootsis, Soomes ja Islandil - pakkudes põhjalikke teadmisi personaaltreenerina töötamise ning oma personaaltreeneri brändi kasvatamise alustaladel. Loe lisaks koolituse ajakava ning struktuuri kohta https://www.intensivept.ee/koolituste-plaan